Despre directorul web qlist.ro

Ce este qlist.ro?

QList.ro este un director web gratuit, cu linkuri directe (fără atributul rel="nofollow") către fiecare site listat. Back-linkurile către site-ul nostru sunt opționale, în special pentru a sublinia parteneriatul de calitate cu directorul qlist.ro. În acest moment sunt acceptate site-uri în limba românâ și engleză.

Ce își propune qlist.ro?

QList.ro își propune să adune în directorul său doar linkuri către site-uri web de calitate, construite pentru utilizatori și nu doar pentru motoarele de căutare. Prin linkul direct pe care îl oferim fiecărui site acceptat și listat în director, acesta e astfel promovat într-un mod mult mai eficient.

Ce poți face tu?

Adaugă site-uri web în director. Învață în fiecare zi ceva nou, cum să îmbunătățești o pagină, un site, cum să-l faci mai rapid, mai funcțional, mai folositor și mai atractiv pentru utilizatori. Păstrează-ți vie curiozitatea în ceea ce privește noile tehnologii. Investighează. Începe să construiești un site nou pe care l-ai dorit mereu și nu renunța până nu e gata. Adaugă în permanență conținut de calitate pentru utilizatorii cărora te adresezi. Gasește-ți și păstrează-ți focusul, stabilește-ți poziția pe care vrei să o ocupi în mintea potențialilor clienți. Comunică cu aceștia, află ce îi interesează. Apoi îmbunătațește-ți site-ul web (din nou...).

Mulțumiri

Mulțumim tuturor celor care ne ajuta zi de zi, cu feedback valoros. Site-ul nostru va continua să crească și să se dezvolte datorită vouă, datorită site-urilor propuse de voi și părerilor voastre pe care le transmiteți în mod constant. Încercăm să ținem cont 100% de părerile voastre :-)

Echipa qlist.ro

email / contact: email qlist.ro