home

Director web gratuit: site-uri de calitate, linkuri directe

Detalii site web listat în directorul web QList.ro

Transport Frigorific - Temperaturi Controlate

număr de vizualizări: 404Categoria Afaceri / Comert

Propus: 17 Oct 2013

Transport Frigorific - Temperaturi Controlate

Descriere:

Oferim solutii transport marfa camion de la 7,5 tone pana la MEGA si JUMBO, camionete cu prelata sau structura inchisa (dube) de 1.5 pana la 3.5 tone. Transportam marfuri pe palete sau marfa vrac (ciment, grau, nisip).

Cuvinte cheie:

cutii, semiremorca, 1.5 tone, 3.5 tone, 7.5 tone, 20 tone, 21 tone, dube izoterme, transport textile, alimente, marfa transport, semiremorca, izoterme, transport marfa paletizata,

Url:

http://www.transport-marfa-international.com

Status site web:

  • [+] QList.ro: director web românesc gratuit în care sunt acceptate siteuri de calitate, făcute pentru utilizatori şi nu doar pentru motoare de căutare.
  • [+] Site-urile propuse în director sunt revizuite manual de către un operator uman, pentru a asigura calitatea linkurilor adăugate.
  • [+] Toate site-urile acceptate în directorul web beneficiază de link direct (fără rel = nofollow), care contează pentru motoarele de căutare.
  • [+] Nu este necesar link reciproc decât în măsura în care acest lucru este dorit de fiecare site în parte, pentru a sublinia parteneriatul de calitate cu directorul web QList.ro.