home

Director web gratuit: site-uri de calitate, linkuri directe

Detalii site web listat în directorul web QList.ro

Imprimante, Laptop-uri si Calculatoare Suntec Trade IT Outlet

număr de vizualizări: 386Categoria Calculatoare / Internet

Propus: 15 Oct 2013

Imprimante, Laptop-uri si Calculatoare Suntec Trade IT Outlet

Descriere:

Suntec Trade IT Outlet vinde din stoc laptop, notebook si netbook, imprimante noi, refurbished si second hand, calculatoare si componente pc, catuse cu cerneala si tonere laser, piese imprimante si piese laptop precum si imprimante laser, copiatoare si scanere.

Cuvinte cheie:

imprimanta, laptop, calculatoare, cartuse, piese laptop, piese imprimante, componente pc, imprimante, laptopuri, imprimante laser, laptopuri second hand, imprimante cu jet, netbook, copiatoare, scanere, imprimante noi, monitoare lcd

Url:

http://www.suntec.ro

Status site web:

  • [+] QList.ro: director web românesc gratuit în care sunt acceptate siteuri de calitate, făcute pentru utilizatori şi nu doar pentru motoare de căutare.
  • [+] Site-urile propuse în director sunt revizuite manual de către un operator uman, pentru a asigura calitatea linkurilor adăugate.
  • [+] Toate site-urile acceptate în directorul web beneficiază de link direct (fără rel = nofollow), care contează pentru motoarele de căutare.
  • [+] Nu este necesar link reciproc decât în măsura în care acest lucru este dorit de fiecare site în parte, pentru a sublinia parteneriatul de calitate cu directorul web QList.ro.