home

Director web gratuit: site-uri de calitate, linkuri directe

Detalii site web listat în directorul web QList.ro

After school, cursuri limbi straine, ateliere creative pentru copii - Kids Culture Club

număr de vizualizări: 421Categoria Educatie / Invatamant

Propus: 30 Aug 2013

After school, cursuri limbi straine, ateliere creative pentru copii - Kids Culture Club

Descriere:

Kids Culture Club - after school Bucuresti, locul unde copilul tau isi face prieteni si invata lucruri noi. Cursuri de actorie, indemanare si limbi straine pentru copii. Programul este flexibil, iar transportul este gratuit. Reduceri pentru inscrierile din timp!

Cuvinte cheie:

Kids Culture Club, After School, after school bucuresti, ateliere creative, ateliere creative copii, gradinita after school, cursuri copii, petreceri copii, actorie copii, teatru copii, cursuri limbi straine copii, scoala engleza copii, program after school, afterschool

Url:

http://www.kidscultureclub.ro

Status site web:

  • [+] QList.ro: director web românesc gratuit în care sunt acceptate siteuri de calitate, făcute pentru utilizatori şi nu doar pentru motoare de căutare.
  • [+] Site-urile propuse în director sunt revizuite manual de către un operator uman, pentru a asigura calitatea linkurilor adăugate.
  • [+] Toate site-urile acceptate în directorul web beneficiază de link direct (fără rel = nofollow), care contează pentru motoarele de căutare.
  • [+] Nu este necesar link reciproc decât în măsura în care acest lucru este dorit de fiecare site în parte, pentru a sublinia parteneriatul de calitate cu directorul web QList.ro.