home

Director web gratuit: site-uri de calitate, linkuri directe

Detalii site web listat în directorul web QList.ro

Vision Clinic - Centru de chirurgie oftalmologica

număr de vizualizări: 391Categoria Sanatate

Propus: 27 Aug 2013

Vision Clinic - Centru de chirurgie oftalmologica

Descriere:

Vision Clinic este site-ul unui centru de chirurgie oftalmologica. Site-ul pune la dispozitia pacientilor informatii cu privire la posibilele boli de vedere precum si procedurile de tratare ale acestora si preturi aferente respectivelor proceduri.

Cuvinte cheie:

Astigmatism, tratament astigmatism, biometrie, chirurgie refractiva, hipermetropie, tratament hipermetropie, Laser excimer Mel 80, metoda Lasik, microscopie speculara, miopie, oftalmologie, oftalmologie bucuresti, operatie cu laser la ochi, operatie astigmatism, operatie hipermetropie, operatie miopie, pret operatie astigmatism, pret operatie hipermetropie, pret operatie miopie, operatie cataracta

Url:

http://visionclinic.ro

Status site web:

  • [+] QList.ro: director web românesc gratuit în care sunt acceptate siteuri de calitate, făcute pentru utilizatori şi nu doar pentru motoare de căutare.
  • [+] Site-urile propuse în director sunt revizuite manual de către un operator uman, pentru a asigura calitatea linkurilor adăugate.
  • [+] Toate site-urile acceptate în directorul web beneficiază de link direct (fără rel = nofollow), care contează pentru motoarele de căutare.
  • [+] Nu este necesar link reciproc decât în măsura în care acest lucru este dorit de fiecare site în parte, pentru a sublinia parteneriatul de calitate cu directorul web QList.ro.