home

Director web gratuit: site-uri de calitate, linkuri directe

Despre QList.ro

Ce este QList.ro?

QList.ro este un director web gratuit, cu linkuri directe catre fiecare site listat, ce accepta site-uri in limba romana si engleza.

Ce isi propune QList.ro?

QList.ro isi propune sa adune in director doar linkuri web de calitate, pe care sa le promoveze intr-un mod eficient, lasand utilizatorii sa comenteze in legatura cu continutul acestor site-uri.

Ce poti face tu?

Adauga site-uri web in director. Invata in fiecare zi cum sa imbunatatesti un site, cum sa-l faci functional si atractiv. Adauga in permanenta continut valoros pentru utilizatorii carora te adresezi. Gaseste-ti si pastreaza-ti focusul, stabileste-ti pozitia pe care vrei sa o cuceresti in mintea potentialilor clienti. Comunica cu acestia, afla ce ii intereseaza cu adevarat. Apoi intoarce-te si imbunatateste-ti site-ul web.

Care sunt mijloacele QList.ro?

Sunteti interesati sa aveti bannere publicitare sau alte tipuri de reclame pe site-ul QList.ro? Va rugam sa mergeti la sectiunea de sugestii: sugestii contact si selectati categoria "Publicitate pe site", lasand si email de contact. Sau puteti sa ne scrieti un email la: email qlist.ro.

Unde este gazduit QList.ro?

QList.ro e gazduit in Romania. Daca vi se pare ca uneori paginile se incarca mai greu decat de obicei, va rugam sa ne spuneti: sugestii contact

Multumiri

Multumim tuturor celor care ne ajuta zi de zi, cu feedback valoros. Site-ul nostru va continua sa creasca si sa se dezvolte datorita voua, a site-urilor propuse de voi si a parerilor voastre pe care ni le transmiteti in mod constant. Incercam sa tinem cont 100% de parerile voastre :-)

Echipa QList.ro

email / contact: email qlist.ro

  • [+] QList.ro: director web românesc gratuit în care sunt acceptate siteuri de calitate, făcute pentru utilizatori şi nu doar pentru motoare de căutare.
  • [+] Site-urile propuse în director sunt revizuite manual de către un operator uman, pentru a asigura calitatea linkurilor adăugate.
  • [+] Toate site-urile acceptate în directorul web beneficiază de link direct (fără rel = nofollow), care contează pentru motoarele de căutare.
  • [+] Nu este necesar link reciproc decât în măsura în care acest lucru este dorit de fiecare site în parte, pentru a sublinia parteneriatul de calitate cu directorul web QList.ro.